dromen-300x212In persoonlijke gesprekken en/of bij bijeenkomsten (vergadering, werksessies e.a. activiteiten) stel ik de juiste vragen en probeer ik samen te vatten wat ieders (individuen, groepen en/of organisaties) persoonlijke bedoeling is om zo hun rol in de gezamenlijke bedoeling helder te krijgen.

 

  • Hiervoor werk ik aan werkvormen, activiteiten, overzichten, rol-bepaling, plannen, visualisaties, werkbladen, draaiboeken, programma’s, communicatiemateriaal, samenvattingen, actielijsten en pas ik datgene toe wat nodig is om tot resultaat te komen.
  • Ik organiseer en ontwikkel datgene wat nodig is efficiënt en doelgericht. Waarbij ik individuen, groepen en/of organisaties regie en zeggenschap geef binnen de randvoorwaarden van de opdrachtgever.
  • Ik communiceer transparant over verwachtingen, taken, rollen en de gegeven randvoorwaarden.
  • Ondertussen vier ik de successen in woord en beeld van de bijeenkomsten, de inzet, belangrijke procesmomenten en resultaten op social media en een eventuele website, waardoor iedereen betrokken en op de hoogte kan zijn van waar we staan in het proces dat we samen doen.

Mijn diensten zijn opgedeeld in fases. Voor sommige fases betaald u een vaste prijs en voor andere betaald u per gesprek of per uur. U krijgt per fase een offerte/factuur en u kunt na elke fase besluiten het proces zelf over te nemen.

Na een kennismakingsgesprek kunt u een offerte-aanvraag doen. Dus mail gerust voor een afspraak: wendyhorsthuis@hotmail.com.