Wendy Horsthuis

Ik, Wendy Horsthuis, ben loyaal, betrokken en voel mij verantwoordelijk voor de opdracht die mij is toevertrouwt. Ik ben enthousiast, vrolijk en direct.

Het beste voel ik mij in een rustige omgeving of daar waar ik voor het totaaloverzicht mag zorgen. Ik zet mijn helicopterview en gezond boerenverstand in door daadkrachtig en creatief in te spelen op datgene wat er nodig is. Vooral om iedereen een stem te geven of mee te laten doen.

Ik maak mezelf graag nuttig, biedt structuur en overzicht door het stellen van de directe en kritische vragen en door samen te vatten richting ‘de bedoeling’. Ik herken snel kansen, mogelijkheden en kwaliteiten die ik graag aan elkaar verbindt.

Daarnaast hou ik er van om veel tijd vrij te maken voor mijn gezin, wandelingen met mijn hond en te genieten van de natuur, dans en sportieve activiteiten.

Op LinkedIn zie je welke opleidingen ik heb afgerond en welke werkervaring ik heb opgedaan. Vergeet niet naar beneden te scrollen ;-). En in het menu presentaties en linkjes hiervan wat beeldmateriaal.